Wie zijn wij

Ons vaste team verloskundigen bestaat uit: Reini Koelewijn, Rixt Bekkema, Marije van Barneveld, Margot van Dijk, Annemarie van den Bosch en Sjoeke Tamminga.

We werken in twee teams. We overleggen met jou bij inschrijven welk team het beste bij jou past. Zo is er een kleiner team van drie verloskundigen die de zorg rondom zwangerschap, geboorte en kraambed geeft en ken jij je verloskundige beter en je verloskundige leert jou ook beter kennen. Zo gaan we weer terug naar onze basis: persoonlijk, betrokken, vertrouwd. 

Team roze: Reini, Rixt en Sjoeke (spreekuur op maandag, donderdag, vrijdag)
Team groen: Marije, Margot en Annemarie (spreekuur op dinsdag, woensdag, donderdag, soms vrijdag). Vanaf 1 januari zal Margot stoppen en Boukje vast gezicht worden bij team groen, zie het kopje Nieuws.

Boukje Marijne zal in beide teams invallen voor vakanties. 

Uiteraard hebben wij allemaal een beroepsgeheim.

Ons team

Reini

Reini is in 1998 gaan werken als verloskundige en heeft in 1999 de basis gelegd voor onze verloskundigenpraktijk. Inmiddels heeft Reini zelf vier kinderen gekregen (2001, 2005, 2006 en 2012). Reini is ook echoscopiste in onze praktijk en een enthousiast en gedreven lid van ons team. Met haar humor zorgt ze voor veel vrolijkheid bij Pala. 

Team roze

Rixt

Rixt werkt sinds 2002 als verloskundige en is toen direct naast Reini gestart in deze praktijk. Zij is een gepassioneerd liefhebber van haar vak en werkt ook als echoscopiste in onze praktijk. Haar gedrevenheid en warme uitstraling maken haar tot een fijne verloskundige en collega. Zij heeft twee kinderen (2006 en 2010). 

Team roze

Marije

Marije is ons team in 2007, vrijwel direct na haar afstuderen komen versterken en is gelukkig nooit meer weggegaan. Marije is trots op haar mooie vak en brengt ons team structuur en altijd weer een stap vooruit.  Marije heeft een zoon (2013) en een dochter (2015). Marije is ook echoscopiste in de praktijk.

Team groen

Margot

Toen Margot voor de eerste keer bij ons stage liep, wisten we al dat er toekomst zou zitten in onze samenwerking. Na haar afstudeerstage in 2013 hebben we haar gevraagd verbonden te blijven aan onze praktijk. Margot brengt de nieuwste inzichten op ons vak met zich mee en inspireert ons om nog meer zorg op maat te geven. Dat laatste maakt ons werk nog leuker!

Sinds 2016 is Margot als maat verbonden aan onze praktijk, tevens is zij echoscopiste. Per 1 januari 2019 zal Margot niet meer bij Pala werken, zie ook het kopje Nieuws.

Team groen

Annemarie

Annemarie is bij ons in de praktijk opgeleid tot verloskundige. Haar visie en betrokkenheid als verloskundige passen goed bij ons team en ze brengt rust en vertrouwen bij Pala. Annemarie heeft een dochter (2016). Annemarie is ook echoscopiste. 

Team groen

Sjoeke is een vrolijke en betrokken verloskundige. Haar fysiologische visie op de verloskunde maakt haar passend bij Pala en ze zorgt voor (nog meer) vrolijkheid bij Pala. Sjoeke is ook echoscopiste. Ze heeft een zoon (2015). 

Team roze

Boukje

Boukje is een rustige en betrokken verloskundige. Haar vertrouwen in de fysiologie en haar betrokkenheid passen goed bij Pala! Ze heeft 2 zoons en 1 dochter. Je kunt haar treffen als vervanging tijdens onze vakanties. In september 2018 is zij met een master aan de VU begonnen. Per 1 oktober vervangt ze Annemarie in haar verlof en vanaf 1 januari zal ze in plaats van Margot het vaste gezicht van team groen worden.

Assistentes Pala

In onze praktijk werken Tetsje van der Sluis, Franchet van Dijk en Carline de Haan als praktijkassistenten. Zij assisteren ons tijdens de spreekuren en zijn vijf dagen per week telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken en stellen van vragen. Een groot deel van je vragen zullen zij kunnen beantwoorden en zo nodig overleggen zij met een van de verloskundigen die aanwezig is. Zij zullen tijdens het spreekuur ook een aantal van de onderzoeken uitvoeren.

Verloskundigen in opleiding

We begeleiden stagiaires van de opleiding tot verloskundige. We vinden het erg leuk om ons vak over te dragen en zorgen op deze manier dat er genoeg verloskundigen zijn in de toekomst.
Door het begeleiden van verloskundigen in opleiding blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vak!

Het kan zijn dat je het niet prettig vindt dat er een verloskundige in opleiding betrokken is bij je zorg, geef dit dan aan. Dat is geen probleem.
Lees hier meer over het begeleiden van stagiaires.