Visie

Visie

Ons team staat voor persoonlijke aandacht, veiligheid en vertrouwen. Voor ons staan jouw ideeën, gevoelens en opvattingen centraal. Wij nemen de tijd om je te leren kennen en zijn flexibel in het afstemmen van onze zorg naar jouw wensen. Wij vinden het belangrijk dat er een open sfeer ontstaat tijdens onze begeleiding. Tijdens onze consulten zijn jouw vragen, opmerkingen en twijfels daarom erg belangrijk; open communicatie zorgt voor begrip van beide kanten en de juiste ondersteuning. Door op deze manier ons vak uit te oefenen, bieden wij al jaren met veel enthousiasme en betrokkenheid kwalitatief hoogstaande zorg in een veilige omgeving.

 In ons vak streven wij naar de beste medische en psychosociale begeleiding van de (aanstaande) zwangere, haar kind en partner. Al vanaf de kinderwens staan wij voor je klaar. We begeleiden je met zorg tijdens de zwangerschap, de bevalling en de eerste periode na de geboorte van je kind. Hierbij doen wij ons best om deze periode zo prettig mogelijk voor je te maken. Wanneer wij onverhoopt complicaties signaleren, zullen wij ervoor zorgen dat je op het juiste moment naar de juiste specialisten wordt verwezen. Om dit te bewerkstelligen werken wij nauw samen met gynaecologen en andere zorgverleners. Ook wanneer je op andere plaatsen dan thuis zal bevallen, proberen wij de continuïteit van onze zorgverlening voort te zetten.

Onze samenwerking met diverse disciplines met elk hun eigen specialiteit, zorgt ervoor dat wij de kwaliteit waar wij naar streven kunnen waarborgen.