Kinderwens

De tijd vlak voordat je zwanger wordt en de eerste maanden van de zwangerschap hebben veel invloed op het verloop van een gezonde zwangerschap en de gezondheid van een baby. Om zo gezond mogelijk een zwangerschap te beginnen is het mogelijk om bij ons langs te komen op het kinderwensspreekuur. Zowel voor moeder als vader wordt dan besproken waar op gelet moet worden en wat jullie specifieke aandachtspunten zijn bij een zwangerschaps- en kinderwens. 

Als je al langere tijd bezig bent om zwanger te worden, ben je ook welkom op het kinderwensspreekuur. Samen kijken we naar wat je al geprobeerd hebt en geven we advies over zwanger worden. 

Voor het maken van een afspraak kun je ons bellen. Het is dan prettig als je deze vragenlijst invult en een week van te voren aan ons opstuurt of mailt naar info@verloskundigenpala.nl. Vermeld daarbij je naam, geboortedatum en datum van je afspraak bij ons. Op deze manier kunnen wij ons goed voorbereiden op deze afspraak.

Het consult duurt ruim een uur, zo nodig wordt er een tweede afspraak gemaakt. Er zijn kosten aan verbonden, vraag bij je ziektekostenverzekering na of de kosten vergoed worden.

Zie voor informatie de website www.zwangerwijzer.nl