Wie zijn wij

Ons vaste team verloskundigen bestaat uit: Reini Koelewijn, Rixt Bekkema, Marije van Barneveld, Annemarie van den Bosch, Sjoeke Tamminga en Boukje Marijne.

We werken in twee teams. We overleggen met jou bij inschrijven welk team het beste bij jou past. Zo is er een kleiner team van drie verloskundigen die de zorg rondom zwangerschap, geboorte en kraambed geeft en ken jij je verloskundige beter en je verloskundige leert jou ook beter kennen. Zo gaan we weer terug naar onze basis: persoonlijk, betrokken, vertrouwd. 

Team roze: Reini, Rixt en Sjoeke (spreekuur op dinsdag, donderdag, vrijdag)
Team groen: Marije,  Annemarie en Boukje (spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag)

Noortje den Bleker zal in beide teams invallen voor vakanties. 

Uiteraard hebben wij allemaal een beroepsgeheim.

Ons team

Reini

Team roze
Reini is in 1998 gaan werken als verloskundige en heeft in 1999 de basis gelegd voor onze verloskundigenpraktijk. Inmiddels heeft Reini zelf vier kinderen gekregen (2001, 2005, 2006 en 2012). Reini is ook echoscopiste in onze praktijk en een enthousiast en gedreven lid van ons team. Met haar humor zorgt ze voor veel vrolijkheid bij Pala. 

 

Rixt

Team roze
Rixt werkt sinds 2002 als verloskundige en is toen direct naast Reini gestart in deze praktijk. Zij is een gepassioneerd liefhebber van haar vak en werkt ook als echoscopiste in onze praktijk. Haar gedrevenheid en warme uitstraling maken haar tot een fijne verloskundige en collega. Zij heeft twee kinderen (2006 en 2010). 

 

Marije

Team groen
Marije is ons team in 2007, vrijwel direct na haar afstuderen komen versterken en is gelukkig nooit meer weggegaan. Marije is trots op haar mooie vak en brengt ons team structuur en altijd weer een stap vooruit.  Marije heeft een zoon (2013) en een dochter (2015). Marije is ook echoscopiste in de praktijk.

 

Annemarie

Team groen
Annemarie is bij ons in de praktijk opgeleid tot verloskundige. Haar visie en betrokkenheid als verloskundige passen goed bij ons team en ze brengt rust en vertrouwen bij Pala. Annemarie heeft een dochter (2016) en een zoon (2018). Annemarie is ook echoscopiste. 

 

Team roze
Sjoeke is een vrolijke en betrokken verloskundige. Haar fysiologische visie op de verloskunde maakt haar passend bij Pala en ze zorgt voor (nog meer) vrolijkheid bij Pala. Sjoeke is ook echoscopiste. Ze heeft een zoon (2015). 

Boukje

Team groen
Boukje is een rustige en betrokken verloskundige. Haar vertrouwen in de fysiologie en haar betrokkenheid passen goed bij Pala! Ze heeft 2 zoons en 1 dochter. Je kunt haar treffen als vervanging tijdens onze vakanties. In september 2018 is zij met een master aan de VU begonnen. Per 1 januari 2019 is Boukje een vast gezicht bij team groen.

In de zomer van 2018 studeerde Noortje bij ons in de praktijk af en zijn we blij dat ze bij Pala is gebleven! Haar passie voor het vak, betrokkenheid bij zowel client als collega en vrolijke noot maken dat we blij zijn met haar als collega. Ze zal in beide teams werken ter vervanging bij vakantie of verlof.

Assistentes Pala

In onze praktijk werken Tetsje van der Sluis, Franchet van Dijk en Carline de Haan als praktijkassistenten. Zij assisteren ons tijdens de spreekuren en zijn vijf dagen per week telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken en stellen van vragen. Een groot deel van je vragen zullen zij kunnen beantwoorden en zo nodig overleggen zij met een van de verloskundigen die aanwezig is. Zij zullen tijdens het spreekuur ook een aantal van de onderzoeken uitvoeren.

Verloskundigen in opleiding

We begeleiden stagiaires van de opleiding tot verloskundige. We vinden het erg leuk om ons vak over te dragen en zorgen op deze manier dat er genoeg verloskundigen zijn in de toekomst.
Door het begeleiden van verloskundigen in opleiding blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vak!

Het kan zijn dat je het niet prettig vindt dat er een verloskundige in opleiding betrokken is bij je zorg, geef dit dan aan. Dat is geen probleem.
Lees hier meer over het begeleiden van stagiaires.