Wie zijn wij

Ons vaste team bestaat uit: Reini Koelewijn, Rixt Bekkema, Marije van Barneveld en Margot van Dijk.
Annemarie van de Bosch en Sjoeke Tamminga werken als waarnemend verloskundige en vervangen onze vakanties en de tijdelijke afwezigheid van Marije. Van september tot en met november kun je ook Boukje Marijne treffen, zij vervangt de vakantie van Margot en dagen van Annemarie, die bezig is met de echo opleiding. 

Tijdens je zwangerschap kun je ons allemaal leren kennen. Wij hebben om de beurt dienst voor bevallingen en andere spoedgevallen. Uiteraard hebben wij allemaal een beroepsgeheim.

Ons team

Reini

Reini is in 1998 gaan werken als verloskundige en heeft in 1999 de basis gelegd voor onze verloskundigenpraktijk. Inmiddels heeft Reini zelf vier kinderen gekregen (2001, 2005, 2006 en 2012). Reini is ook echoscopiste in onze praktijk en een enthousiast en gedreven lid van ons team. Met haar humor zorgt ze voor veel vrolijkheid bij Pala. 

Rixt

Rixt werkt sinds 2002 als verloskundige en is toen direct naast Reini gestart in deze praktijk. Zij is een gepassioneerd liefhebber van haar vak en werkt ook als echoscopiste in onze praktijk. Haar gedrevenheid en warme uitstraling maken haar tot een fijne verloskundige en collega. Zij heeft twee kinderen (2006 en 2010). 

Marije

Marije is ons team in 2007, vrijwel direct na haar afstuderen komen versterken en is gelukkig nooit meer weggegaan. Marije is trots op haar mooie vak en brengt ons team structuur en altijd weer een stap vooruit.  Marije heeft een zoon (2013) en een dochter (2015). Marije is ook echoscopiste in de praktijk.

Mei 2017: wegens omstandigheden is Marije tijdelijk niet aan het werk wat betreft diensten en spreekuren. Zie het kopje Nieuws voor meer informatie. Annemarie en Sjoeke vervangen haar. 

Margot

Toen Margot voor de eerste keer bij ons stage liep, wisten we al dat er toekomst zou zitten in onze samenwerking. Na haar afstudeerstage in 2013 hebben we haar gevraagd verbonden te blijven aan onze praktijk. Margot brengt de nieuwste inzichten op ons vak met zich mee en inspireert ons om nog meer zorg op maat te geven. Dat laatste maakt ons werk nog leuker!

Sinds 2016 is Margot als maat verbonden aan onze praktijk, tevens is zij echoscopiste.

Annemarie

Annemarie is bij ons in de praktijk opgeleid tot verloskundige. Haar visie en betrokkenheid als verloskundige passen goed bij ons team en ze brengt rust en vertrouwen bij Pala. Annemarie heeft een dochter (2016).

Annemarie is bezig met haar echo-opleiding en hoopt dat in de lente van 2018 te behalen. Ze loopt haar echo stage bij ons, dus bij sommige echo's zul je twee verloskundigen treffen. 

Sjoeke Tamminga is een vrolijke en betrokken verloskundige. Haar fysiologische visie op de verloskunde maakt haar passend bij Pala en ze zorgt voor (nog meer) vrolijkheid bij Pala. Sjoeke is ook echoscopiste. Ze heeft een zoon (2015). 

Boukje Marijne is kortgeleden verhuisd van Amsterdam naar regio Amersfoort. Ze is een rustige en betrokken verloskundige. Ze heeft 1 zoon en 2 dochters. Je kunt haar af en toe treffen als vervanging van Annemarie voor haar echo opleiding en in onze vakanties.

Franchet en Tetsje

In onze praktijk werken Tetsje van der Sluis en Franchet van Dijk als praktijkassistenten. Zij assisteren ons tijdens de spreekuren en zijn vier dagen per week telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken en stellen van vragen. Een groot deel van je vragen zullen zij kunnen beantwoorden en zo nodig overleggen zij met een van de verloskundigen die aanwezig is. Zij zullen tijdens het spreekuur ook een aantal van de onderzoeken uitvoeren.

Verloskundigen in opleiding

We begeleiden stagiaires van de opleiding tot verloskundige. We vinden het erg leuk om ons vak over te dragen en zorgen op deze manier dat er genoeg verloskundigen zijn in de toekomst.
Door het begeleiden van verloskundigen in opleiding blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vak!

Het kan zijn dat je het niet prettig vindt dat er een verloskundige in opleiding betrokken is bij je zorg, geef dit dan aan. Dat is geen probleem.
Lees hier meer over het begeleiden van stagiaires.